Ismerkedés Lányokkal - belépés
Görög Zita Home > képek >
 

Görög Zita az egyik legkeresettebb magyar modell

zita

A Megasztár és a Cinematrix műsorvezetője volt ma a Borsodi Beach vendége. Nemrég Spanyolországban járt Konta Barbara, Nacsa Olivér és Gianni Annoni társaként, de nem csak henyél a nyáron, ezúttal két filmben is szerepel.


"Öt napot voltam külföldön, egy társasággal üdültem. Autót béreltünk, megnéztünk egy Picasso-kiállítást" - újságolta eddigi nyári élményeit a színésznő, aki ezzel persze még nem tudta le a vakációt. Szeptemberi születésnapját már a Maldív-szigeteken fogja tölteni - ez egyfajta családi tradíció lehet, ugyanis öccse is rövidesen külhonban ünnepel. Ő kevésbé egzotikus helyszínen, de szintén külföldön fújhatja el a tortán terpeszkedő gyertyák apró lángját: Disneyland a célpont.

Persze nem csak a nyaralásról és az édes semmittevésről volt szó: a művésznő feltűnik a Pesti Harlem című filmben, ebben egy cigánylányt alakít. "Ezenkívül augusztusban is forgatunk, egy thrillerben játszom majd. Izgalmas álmok kavarodásáról szól a történet, most nem mondhatok többet" - tette hozzá.

A Megasztár-ban mindenki megtalálta producerét, zenésztársait, de a műsorvezető még nem lelte meg élete párját. Bár szüksége van társra, mégis momentán egyedül van. "Komoly kapcsolatot szeretnék kalandok helyett. Nincs ideálom, de ha meglátom és elönt a forróság, akkor tudom, hogy ő a Nagy Ő" - közölte a színésznő.

 

Minőségi ütésálló iphone 6/6s tokokat találsz a linkre kattintva.
Copyright © 2015


gorogzita.20m.com